Pregătim o masă specială pentru 250 de bătrâni

 

 

Cu gândul la bunicii noștri, ne îndreptăm atenția asupra bătrânilor care locuiesc în centre sociale. Poveștile lor de viață sunt impresionante, unele mai fericite, altele mai triste, unii dintre ei fiind uitați chiar și de propriile lor familii. Noi încercăm să le aducem un zâmbet pe buze oferindu-le o masă specială, diferită de meniurile care se servesc de obicei în cantinele din centre sociale. De fiecare dată plecăm de acolo împliniți, pentru că simțim cu adevărat bucuria pe care le-o aduce un lucru care pentru noi poate părea mărunt, dar care pentru ei înseamnă mult.

 

Pentru a face acest lucru posibil, avem nevoie de 3000 de lei pentru a cumpăra ingredientele necesare. Voluntarii noștri vor ajuta la pregătirea mesei și promitem că vom pune și un ingredient secret: mult suflet. Ups, trebuia să fie secret? Uite că acum ați aflat și voi.

 

Orice donație este binevenită! Punând la un loc câte puțin din puținul fiecăruia putem să facem o mare bucurie unor oameni care merită o zi specială, un gest care să le facă viața mai frumoasă. 

 

După masă le vom oferi bătrânilor o după-amiază cu program artistic, unde vom dansa împreună, vom asculta muzică, vom servi suc și prăjituri și vom avea și un fotograf care să imortalizeze momentele frumoase!

 

Acțiunea va avea loc în data de 26 ianuarie. Postările despre acțiunile pe care le realizăm pot fi găsite pe www.facebook.com/haisaajutam

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Pregătim o masă specială pentru 250 de bătrâni

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising