Ajuta-ma sa ajut!

 

Laura Dolis Hai sa ajutam

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu sunt Laura, si am LES (lupus). E o boala autoimuna prin care sistemul imunitar nu mai distinge intre celulele sanatoase si cele bolnave si se ataca singur.

La mine momentan sunt atacate incheieturile, nu am ajuns la atacuri de organe si sper sa ramana asa.

Ceea ce vreau eu sa fac pentru copii este sa depasesc aceasta "conditie" a mea, si timp de o luna voi merge la sala, voi ajunge sa fac 200 de abdomene, voi alerga 20 minute, si voi ridica greutati, 10 kg cu fiecare mana / 56 ridicari cu fiecare mana.

Sustine si tu alaturi de mine proiectul "Un zambet pentru copiii bolnavi"!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Hai sa ajutam

Asociatia Hai sa ajutam (HSA) s-a infiintat in 2011 din dorinta de a ajuta copiii orfani si cu conditii de viata precare. Credem ca fiecare copil merita sansa la viata, la educatie, la protectie. In 2015 am ajutat 700 de copii sa mearga la scoala si le-am daruit zambete de Craciun. In 2016 pana in present, prin proiectul “Un zambet pentru copiii bolnavi” am ajutat copiii din clinici si spitale (Botosani, Iasi, Ploiesti, Constanta, Bucuresti), am creat locuri de joaca pentru ei in policlinici si spitale, un loc de joaca fiind compus din 2 masute, 4 scaune, jocuri motrice, creioane si carti pentru colorat.

“All kids need is a little help, a little hope, and someone who belives in them” Magic Johnson

Asociatia Hai sa ajutam si-a propus sa ajute copiii bolnavi , prin realizarea a 30 de locuri de joaca in spitale si policlinici din intreaga tara.

Eu sunt Laura, si am LES (lupus) de 5 ani. Am foarte multe restrictii , datorita conditiei medicale. In ciuda durerile puternice de muschi si incheieturi, am reusit sa urc pe muntele Ciucas, iarna in ianuarie , si am sarit cu parasuta. Pentru a reusi impreuna cu voi sa creem cat mai multe locuri dedicate copiilor in spitale si clinici, imi propun sa imi depasesc voi limitele impuse de boala auto

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Laura Dolis : Hai sa ajutam
Ajuta-ma sa ajut!