Aleandra Sava - Hai sa ajutam

Vreau cadouri care fac diferența!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În ultimii ani am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invit să adopăm împreună adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA.

Cred că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. 

Dacă te gandeai să îmi faci un cadou, m-aș bucura mai mult daca ai dona banii către cauza pe care eu am ales-o.

Hai sa fim impreună Moș Crăciun pentru cei care au nevoie de ajutor!

Îți doresc sărbători frumoase, pline de iubire și bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hai sa ajutam

Asociatia Hai sa ajutam (HSA) s-a infiintat in 2011 din dorinta de a ajuta copiii orfani si cu conditii de viata precare. Credem ca fiecare copil merita sansa la viata, la educatie, la protectie. In 2015 am ajutat 700 de copii sa mearga la scoala si le-am daruit zambete de Craciun. In 2016 pana in present, prin proiectul “Un zambet pentru copiii bolnavi” am ajutat copiii din clinici si spitale (Botosani, Iasi, Ploiesti, Constanta, Bucuresti), am creat locuri de joaca pentru ei in policlinici si spitale, un loc de joaca fiind compus din 2 masute, 4 scaune, jocuri motrice, creioane si carti pentru colorat.

“All kids need is a little help, a little hope, and someone who belives in them” Magic Johnson

Fii și tu un îngeraș! Susține visul unui copil.

Atunci când pornim în viață, toți suntem dependenți de ajutorul și susținerea părinților noștri. Iar când ai parte de susținere poți realiza foarte multe în viață.

Dar ce faci atunci când părinții nu îți pot oferi mai mult decât condițiile minime de subzistență, hrană și adăpost, sau poate nici atât, iar tu îndrăznești să visezi la mai mult?

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!