Ana-Maria Cioacă - Hai sa ajutam

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
22 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hai sa ajutam

Asociatia Hai sa ajutam (HSA) s-a infiintat in 2011 din dorinta de a ajuta copiii orfani si cu conditii de viata precare. Credem ca fiecare copil merita sansa la viata, la educatie, la protectie. In 2015 am ajutat 700 de copii sa mearga la scoala si le-am daruit zambete de Craciun. In 2016 pana in present, prin proiectul “Un zambet pentru copiii bolnavi” am ajutat copiii din clinici si spitale (Botosani, Iasi, Ploiesti, Constanta, Bucuresti), am creat locuri de joaca pentru ei in policlinici si spitale, un loc de joaca fiind compus din 2 masute, 4 scaune, jocuri motrice, creioane si carti pentru colorat.

“All kids need is a little help, a little hope, and someone who belives in them” Magic Johnson

Un zambet pentru copiii bolnavi

Asociatia Hai sa ajutam si-a propus sa ajute copiii bolnavi , prin realizarea a 30 de locuri de joaca in spitale si policlinici din intreaga tara.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!